برای شروع کار مقداری گندم را شسته و وقتی که خوب شسته شد در ظرف گودی بریزید. بهتر است که به‌اصطلاح مادربزرگ‌ها در این مرحله گندم کمی خیس بخورد. برای مزه بهتر می‌توانید مخلوط آب و شیر (به مقدار لازم) و کمی زردچوبه را به گندم اضافه کنید و بگذارید تا یک روز خیس بخورد. البته بهترین زمان خیس‌خوردن برای تهیه گندم برشته، ۴۸ ساعت یعنی ۲ روز است، ولی اگر عجله داشتید، یک روز هم کافی است.

 

بعد از این مدت، گندم را شبیه برنجی که می‌خواهید دم کنید در آبکش ریخته و بگذارید تا خوب خشک شود. اگر پنجره‌های بزرگی دارید، از آفتاب برای خشک‌شدن گندم کمک گرفته و وقتی خوب گندم‌ها خشک شدند حدی که آب روی آن نباشد اما گندم رطوبت خود را از دست ندهد ، یک تابه بزرگ تفلون آماده کنید.

 

تابه تفلون و نچسب را روی شعله کم گاز گذاشته و گندم‌ها را اضافه کرده و خوب تفت بدهید. نیازی به ریختن روغن نیست، ولی اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی کف تابه را چرب کنید. بعد از چند دقیقه تفت‌خوردن، گندم برشته آماده است و می‌توانید سایر غلات و حتی آجیل را نیز اضافه کرده و با هم تفت بدهید.

 

اگر دوست داشتید که طعم شیرینی داشته باشد، می‌توانید گندم برشته را با شکر آماده کرده و با مویز یا کشمش سرو کنید، ولی حواستان باشد که چنین محصولی کالری بالایی دارد. از آنجا که این محصول را به‌صورت خانگی تهیه می‌کنید و فاقد مواد نگهدارنده است، بهتر است که نهایتاً ظرف ۳ تا ۵ روز، گندم‌های برشته را نوش جان کنید.

اما از نظر من خیساندن گندم با شیر ، بهترین نوع گندم حلیمی یا آبی ، مخلوط با کلخنگ و مویز بهترین کاره 

اطلاعیۀ وزارت اطلاعات دربارۀ حادثۀ تروریستی کرمان

صحنه های دلخراش شکنجه جسمی و روحی فرشته کوچک آوا

سخنگوی وزارت خارجه: ایران ضرورتی برای برجام دوم قائل نیست

رهبر ارشد سپاه صحابه ترور شد

اطلاعیه دوم وزارت اطلاعات: هویت طراح اصلی حادثه تروریستی کرمان مشخص شد

گاز وزارت صمت قطع شد

« گندم برشته » بهترین تنقلات برای مسابقات فوتبال این روزها به جای تخمه و پفک مضر

گندم ,می‌توانید ,برشته ,تابه ,کرده ,گندم برشته ,اضافه کرده
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها