رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: با موافقت وزارت کشور تغییرات قیمت در کارتخوانهای عرضه نان اعمال شد.
به گزارش پایگاه خبری بوعلی ؛ فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یک، از ۱ هزار و هشتصد تومان به ۲ هزار و پانصد تومان و بربری ساده با آرد نوع دو از ۲ هزار و پانصد تومان به ۳ هزار و پانصد تومان رسید.
وی ادامه داد: نان لواش با آرد نوع یک از پانصد تومان به هفتصد تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ششصد و پنجاه به نهصد تومان رسید. نظری تصریح کرد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به هزار و دویست و شصت تومان و نوع دو از هزار و دویست به هزار و پانصد تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از هفتصد به ۸۵۰ تومان و نوع دو از هزار به هزار و دویست تومان تغییر یافت.
به گفته وی شکل عرضه نان کنجدی نیز تغییر یافته، به این ترتیب که در کارتخوانهای عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان می توانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظرمشتری از این کنجد در پخت نان استفاده می کند.
گفتنی است، پیشتر قیمت نان در استانهای مختلف اصلاح شده بود و همچنین قیمت نان از سال ۱۴۰۰ تاکنون در تهران تغییر نکرده بود.
اطلاعیۀ وزارت اطلاعات دربارۀ حادثۀ تروریستی کرمان
صحنه های دلخراش شکنجه جسمی و روحی فرشته کوچک آوا
سخنگوی وزارت خارجه: ایران ضرورتی برای برجام دوم قائل نیست
اطلاعیه دوم وزارت اطلاعات: هویت طراح اصلی حادثه تروریستی کرمان مشخص شد
« گندم برشته » بهترین تنقلات برای مسابقات فوتبال این روزها به جای تخمه و پفک مضر
تومان ,هزار ,قیمت ,پانصد ,تغییر ,دویست ,پانصد تومان ,همچنین قیمت ,تومان رسید ,بربری ساده ,تومان تغییر ,رئیس اتحادیه نانوایان